> Ontwerp

Ontwerp

 Wij plannen graag vrijblijvend een bezoek met u in om kennis te maken, uw wensen te bespreken en de tuin in te meten. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerpen van de tuin. Heeft u interesse? Neem hier vrijblijvend contact met ons op.

 

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint bij een goed tuinontwerp. Hiermee zetten we samen met u de eerste stappen naar uw droomtuin. Of het gaat om een stadstuin, moderne tuin, landelijke tuin of Japanse tuin, onze ontwerper maakt alles naar uw wens. Door onze ervaring, kennis en creativiteit weten we praktische en leuke oplossingen te bedenken voor iedere tuin.

Lees meer

Beplantingsplan

Een beplantingsplan is een leuk en belangrijk element in de tuin. Zo letten we op standplaats, grondsoort, kleur, vorm en hoogte. Alles moet mooi bij elkaar passen, jaarrond sierwaarde en in sommige gevallen onderhoudsvriendelijk. Zo wordt elke tuin weer anders, dat maakt een tuin persoonlijk en bijzonder.

Lees meer

Verlichtingsplan

Wilt u optimaal genieten van de tuin? Dan mag de juiste tuinverlichting niet ontbreken. Een goed lichtplan maakt de keuze voor de juiste verlichting gemakkelijker en zorgt voor een resultaat dat echt voldoet aan uw wensen. Wij helpen u hier graag bij.

Lees meer