> Onderhoud

Onderhoud

Wat is er nu mooier dan dat u tuin er jaarrond mooi uit ziet?
Wij kunnen hiervoor zorgen. Onze mannen hebben groene vingers en maken de tuin onkruidvrij, bladvrij en snoeien de planten waardoor de tuin gezond en fris zal groeien en bloeien. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin of bedrijfstuin kunnen wij volledig uit handen nemen. Voor het grasmaaien, snoeien, kappen, onkruidvrij maken, beplanten en andere onderhoudswerkzaamheden kunt u bij K. Vurens terecht. Voor onderhoud bieden wij gunstige onderhoudscontracten aan. Zo staat uw tuin er zonder enige omkijk altijd netjes bij.

Lees meer

Boomverzorging

Soms is boom te groot gegroeid en is een boom ziek en in slechte staat. Dit kan gevaarlijk zijn. Wij hebben de ervaring, certificaten en gereedschappen om een boom netjes te snoeien, of als het nodig is vakkundig om te zagen. Hierna versnipperen we de boom of maken we er haardhout van waardoor we recyclen.

Lees meer

Maaien

Wat is er mooier dan een stak gemaaid gazon? Een gazon moet tijdens het voorjaar en zomer minimaal één keer per week gemaaid worden. Als dit niet gedaan wordt, dan het gras te lang worden en uiteindelijk geel of bruin. Wij hebben voor ieder gazon en geschikte grasmaaier om het netjes te onderhouden voor u of u bedrijf.

Lees meer