> Infrastructuur

Infrastructuur

Wij verzorgen vele infraprojecten van verschillend formaat, zo werken wij voor bedrijven, gemeenten, woningcoöperaties en eigenaren verenigingen.
Denk hierbij aan het ophogen van bestrating, nieuwe aanleg van wegen, parkeerterreinen en ander straatwerk. Wij beschikken over groot materieel ten behoeve van het grondwerk in de vorm van een graafmachine, shovel, knikmops, trilplaten, kilverbak etcetra.
Het aanleggen of vervangen van riolering en hemelwaterafvoer kunnen wij ook voor u regelen. Onze manier van werken is veilig en verantwoord.

Bestrating

Ook voor gemeentes en bedrijven leggen wij nieuwe bestrating aan of renoveren wij het straatwerk. Dit kunnen wij grootschalig aannemen en uitvoeren met de juiste machines die we in eigen beheer hebben. Daarnaast kunnen wij de afwatering zoals afschot en kolken plaatsen zodat u geen zorgen hebt over wateroverlast.

Lees meer

Grondverzet

Moet er groot grondverzet gedaan worden? Afgraven, afvoeren, vlakken, en aanvullen is voor ons dagelijkse kost. Ook de grondstoffen zoals zand, aarde of puingranulaat kunnen wij grootschalig inkopen en verwerken.

Lees meer