> Tuinaanleg

Tuinaanleg

Voor de aanleg of renovatie van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze vakmannen kunnen wij de tuin A tot Z aanleggen. Daarnaast staan wij voor kwaliteit, service en vakmanschap. In de tuin zitten veel verschillende elementen.

Damwand en schoeiing

Een beschoeiing of damwand is een belangrijk element in de tuin. Het zorgt ervoor dat het lands is opgesloten en niet verder zal wegspoelen. De beschoeiing of damwand wordt gemaakt van duurzaam hardhout en zal met de juiste machines perfect gemaakt worden. Is er sprake van een talud in de tuin, dan is een optie voor en keerwand of damwand het overwegen waard. Hiermee verlengt u de tuin waardoor deze optimaal benut kan worden.

Lees meer

Gazon

Wat is er lekkerder dan een de geur van een vers gemaaid gazon?

Het geeft veel kleur, (speel)ruimte en rust in de tuin. Door een goede ondergrond van gazongrond kan het gras heerlijk groeien. Vind u de kleur van het gras mooi, maar heeft u geen zin in het maaien en onderhouden ervan? Dan is kunstgras wellicht een goede optie. Voor het juiste advies, helpen wij u graag. 

Lees meer

Pergola

Wilt u diepte en hoogte in uw tuin. Kies dan voor een pergola.

Een pergola wordt van hout gemaakt en is in alle vormen en afmetingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een pergola die voor schaduw zorgt boven het terras. Of aan een pergola met een mooie blauwe regen.

Lees meer

Schutting

Liever een goede buur, dan een verre vriend. Maar wat privacy in de tuin is toch wel lekker. Ook hier kunnen wij u mee helpen. Er zijn tegenwoordig vele soorten, maten en kleuren afscheidingen mogelijk. Of het gaat om schuttingdelen, Zweeds rabat, schanskorven, hekwerk met klimop of gestucte wanden? Wij maken alles naar u wens.

Lees meer

Bestrating

Houd u meer van een moderne 80×80 tegel, of een oude getrommelde klinker?

Bestrating is een belangrijk element in de tuin. Hiermee maken we de terrassen, paden en opritten. Er is een zeer ruim aanbod van verschillende kleuren, afmetingen en kwaliteit. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste product.

Lees meer

Beplanting

Breng de tuin tot leven met de mooiste beplanting. Combineer bloeiende vaste planten, siergrassen, heesters, klimplanten, hagen en bomen tot een complete border die jaarrond sierwaarde heeft. Wij kunnen voor uw tuin een mooi beplantingsplan uitwerken dat aansluit bij u wensen. Onze beplanting halen wij vers uit Boskoop en is van hoge kwaliteit. 100% genieten.

Lees meer

Vlonder

Een vlonder ziet er erg sfeervol uit in een tuin. Er zijn verschillende types vlonderplanken waar u uit kan kiezen: hardhout, douglas, geimpregneerd grenen of composiet. Hierdoor is er voor ieder budget een keuze. Vlonder kunnen toegepast worden als terras, onder een veranda, als looppaden of als terras aan of over de waterkant. Door de vlonderplanken op een stevig en duurzaam hardhouten frame te bevestigen heeft u hier jaren plezier van.

Lees meer

Grondwerk

Het begint bij het aanleg-klaar maken van de tuin. Bij een tuinrenovatie is dit het leeghalen en afvoeren van de bestaande tuin. Bij een nieuwbouwwoning kan dit het afgraven en afvoeren de bouwgrond zijn.  Hierna zullen wij de juiste grondstoffen verwerken in de tuin, denk hierbij aan repac onder de oprit, zand onder het straatwerk, aarde in de borders en gazongrond onder het gazon. Dit is van belang voor de duurzaamheid en kwaliteit voor de gehele tuin.

Lees meer

Onderheide terrassen

Wilt u dat een onderheid terras in de tuin, een fundering voor de schuur, garage of veranda?

Dit zijn ook werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren. Het voordeel van heiwerk is dat dit nooit meer zal zakken omdat wij de heipalen tot op de zandplaat kunnen heien.

Lees meer